Helyi időjárás

Körösök Völgye élménymagazin

Körösök Völgye
...több mint élménymagazin

Elkészült a Körösök Völgye élménymagazin első száma, amely 92 oldalon, 12 rovaton keresztül mutatja be a két országot érintő Körösök völgyét. A lap fő célja a térség vonzerejének növelése az értékeinek megerősítésével és élményszerű bemutatásával, nemcsak az itt élő lakosság, hanem az ide érkező turisták, vendégek számára is. A kiadvány a tájegység nagyobb településeinek fejlesztéseiről, valamint a természet-és környezettudatos szemléletről tájékoztat, de emellett kulturális értékeket is közvetít.

A Körösök Völgye élménymagazin ingyenes, hogy a lehető legtöbben kezükbe vehessék. Az ingyenesség annak a pályázatnak köszönhető, amelyet a Közép-Békési Területfejlesztési Önkormányzati Társulás nyújtott be a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Programra, együttműködve a Körösök Völgye Natúrpark Egyesülettel és a nagyváradi Aqua Crisius Egyesülettel.
Nyomtatott formában Békéscsabán a Körösök Völgye Látogatóközpontban (Széchenyi liget) és a Tourinform irodában, Gyulán szintén a Tourinform irodában, Békésen a Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központban lehet hozzájutni a magazinhoz.

De ha esetleg már most kíváncsi a magazinra, akkor lapozzon bele online ezen a weboldalon.

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Facebook

Ki van online?

Oldalainkat 55 vendég és 0 tag böngészi