Helyi időjárás

A csillagfényes éjszaka - ELMARAD

A ROSSZ IDŐJÁRÁS MIATT SAJNOS ELMARAD!

A szabadkígyósi Nagyerdő közepén, egy tisztáson tölthetik az éjszakát mindazok, akik részt vesznek a Körös Maros Nemzeti Park  a ZCS augusztus 22-re meghirdetett „Csillagfényes éjszaka” elnevezésű programján.

Az érdeklődőket szombaton 16.00 órára várjuk a szabadkígyósi sportpálya parkolójában. Innen indulunk a Nagyerdőbe, ahol egy tisztáson, minden emberi zavarástól és fényszennyezéstől mentes körülmények között töltjük majd az éjszakát.


Kérjük, hogy sátrat, hálózsákot és egyéb túrafelszerelést, valamint enni- és innivalót mindenki hozzon magával. Az alkonyati és a másnap (vasárnap) délelőtti órákban reményeink szerint több alkalommal is lehetőségünk nyílik majd madárgyűrűzésre. Ehhez csupán arra van szükség, hogy a fák közé kifeszített hálóban fennakadjon néhány madárka. Közben természetesen mindenki kedve szerint túrázhat a tábor környezetében. Bejárhatja a tanösvényt és felmehet a magaslesre is.

A „Csillagfényes éjszaka” programot elsősorban családoknak szervezzük, ezért nagyon örülnénk, ha minél több nagyszülő, szülő jönne el a gyermekeivel együtt.

További információ, bejelentkezés:
Boldog Gusztáv természetvédelmi őrkerület-vezető: +36 30 475 1777
Programdíj: 480 Ft/fő

 

 

Forrás: www.kmnp.hu

További hasznos információk a ZCS tagoknak a Facebookon.


 

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Facebook

Ki van online?

Oldalainkat 44 vendég és 0 tag böngészi