Helyi időjárás

Zöld Csütörtök évzáró összejövetel - 2014

 

2014  december 28-án rendeztük meg a harmadik Zöld Csütörtökös Évzáró „bulinkat”. Programunknak a Lencsési Közösségi Ház adott helyet.

Nagy örömünkre a lehető legtöbb ZCS-s eljött és egy kellemes estét töltött el velünk. Zana László DJ közreműködésével mindenki táncra perdült a 70-es, 80-as évek nagy slágereit hallva. Sőt, még a legkisebbek is belekóstoltak egy igazán jó hangulatú diszkóba. Míg a többiek a táncparketten iparkodtak, a másik teremben óriási ping-pong csaták folytak. Mindenki kivette a részét a rangadókból, gondolok itt a szurkolásra és a „fürge” kaucsuk labdával való színvonalas játékra.

Aki pedig éppen leült a sok tánc után (a leülés persze nem tartott sokáig) az kedvére falatozhatott a jobbnál jobb házi süteményekből. Ezek közül is kiemelkedett a bejgli, a mézeskalács, a linzer illetve egy Zöld Csütörtök logóval fémjelzett torta, el nem felejtve a madárkalácsot. Ezek mellé társult egy-két jóízű beszélgetés és hangos kacagás.

Valamint jó érzés volt látni azt a sok felejthetetlen mosolyt, azt a sok sajátos koreográfiát. De még innen is van kiemelnivalóm. A legfiatalabb „kis” Vinczénktől kezdve a legidősebbek is becsatlakoztak a testmozgásba (táncba), az asztalitenisz derbikbe és a beszélgetésekbe.

Jó érzés volt látni az örömöt és a jókedvet az orcákon. Ez volt igazán különleges összejövetelünkben: Együtt, boldogan és szeretetteljesen búcsúztattuk el az Óévet!

| Kovács Ákos |

ifjú ZCS tag

 A buliról készült fotókból összeállított videó ezen a linken megtekinthető >>>

 

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Facebook

Ki van online?

Oldalainkat 54 vendég és 0 tag böngészi